Family TreeRond 1996 ben ik begonnen met napluizen van de stamboomgegevens van mijn familie. Op deze website vindt u een (nog niet volledige) kwartierstaat van mijzelf, een parenteel van de Vastenburg-tak, een parenteel van de Van de Pol-tak en een parenteel van de Van Esveld-tak met alle personen die ik tot nog heb kunnen achterhalen (inclusief verwijzingen naar ouders, indien bekend).
De parenteel van de Kamphorst-tak is, nu de publicatie in boekvorm gereed is, inmiddels ook beschikbaar, ook in het Engels.

In de toekomst hoop ik dit uit te breiden tot een complete database van alle gegevens van alle (zij-)takken van mijn voorouders uit hoofdzakelijk de gemeente Nijkerk (Gld). Gegevens daarvan zijn onder meer gebaseerd op door mijzelf uitgevoerd onderzoek o.a. in de gemeentearchieven van Nijkerk, Amersfoort, Soest, Baarn, Putten,  bij het Centraal Bureau voor Genealogie in Den Haag en diverse publicaties van de Vereniging Veluwse Geslachten. Daarnaast krijg ik ook via andere mensen gegevens over m.n. de Vastenburg- en Kamphorst-tak (o.a. Arie Kamphorst, Remco Vastenburg en Gijske van der Lei-Vastenburg).

Mocht iemand namen tegen komen die hem of haar bekend voorkomen in stamboomonderzoek, schroom niet om mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wellicht kunnen we elkaar helpen.